top of page
Zoeken
  • Stichting Ramon scoort tegen kanker

€ 2150,= in de fooienpot Hamstra oud ijzer voor stichting 'Ramon'

BALK. Na de brutale diefstal van de vorige fooienpot tijdens de pinksterdagen zijn de Hamstra's vol goede moed weer gestart met een nieuwe bus. Er is massaal gedoneerd.. en vandaag was het dan zover... het halfjaarlijkse 'telmoment'.. Ramon en de jongens van Hamstra waren er helemaal klaar voor.. en het was een hele klus!

In 6 weken tijd is er 2150 euro opgehaald.. Super!

Het blijft wrang dat het geld uit de vorige fooienpot weg is.. en dat er ingebroken is bij de fam. Hamstra in hun mooie bedrijf..

Maar wat zijn we dankbaar dat iedereen zo gul is blijven geven.. vele donaties, groot of klein uit de hele provincie, hartverwarmend!

Het is voor ons dan ook onmogelijk om iedereen persoonlijk te bedanken, omdat we dan bang zijn mensen te vergeten en dat willen we niet.. Daarom willen we op deze manier tegen iedereen zeggen, heel erg BEDANKT!!

En natuurlijk 'niet te vergeten' bedanken we de hele familie Hamstra en hun medewerkers voor hun geweldige inzet elke keer weer, heel bijzonder voor ons.. samen kunnen we toch iets kleins betekenen 'foar de siike berntsjes'

De opbrengst wordt verdeeld onder gezinnen die een kind met de diagnose kanker hebben.. gezinnen die in financiële nood zijn gekomen door het lange behandelingstraject wat de ziekte met zich meebrengt zoals bijvoorbeeld reis- en verblijfskosten.

Ruim €1000,= via doneeractie/ spontane donaties!

Ook hebben er vele mensen gedoneerd via onze doneeractie op facebook en onze website, of mensen die een spontane donatie hebben overgemaakt of gebracht/gegeven, dit allemaal naar aanleiding van de gestolen collectebus. Natuurlijk willen we ook iedereen hiervoor heel erg bedanken, Geweldig!

Wij hopen, samen, en met jullie steun hier nog heel lang mee door te kunnen gaan.. dat de stichting mag blijven bestaan, en we gezinnen mogen helpen in een hele zware tijd.. want daar doen we het voor..

'omdat elke ouder bij zijn/haar zieke kind hoort te zijn'

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Luca

bottom of page